3 aprilsnarrer du bør spare Facebook-vennene dine for


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 1. april 2014, kl. 16:59

Foto: Ilustrasjon

Foto: Ilustrasjon

I dag er det 1. april, og internett kryr av aprilsnarrer – Facebook er intet unntak. Men det finnes enkelte spøker som gjerne kan unngås. 

Inspirert av Mashables artikkel om aprilspøker du bør droppe å dele på Facebook. 

1: Ultralydbilder

Dette er nok en av de mest populære aprilsnarrene. Dermed er det også ganske lite kreativt. Siden det i tillegg er en godt etablert facerape-greie er det vel greiest å droppe denne spøken. Det er rett og slett ikke særlig morsomt, med mindre du faktisk er gravid. Da er jo 1. april en perfekt dato!

2: Forlovelse

Igjen – dette er lite kreativt, folkens. Når du først forlover deg en dag blir det ganske så sikkert en noe kjedeligere opplevelse, siden du allerede har delt det.

3: Brudd

Det blir slutt mellom kjærestepar hver eneste dag. Dermed er det også en sjanse for at enkelte gjør det slutt 1. april. Om det tross alt blir slutt med dama 1. april bør du kanskje vente en dag med å annonsere det. Sjansen er stor for at du ikke blir trodd uansett.

Foto: Illustrasjon

Foto: Illustrasjon

Og hvis du ikke har slått opp med kjæresten bør du uansett droppe å spøke om det på Facebook. Det er sjelden populært, med mindre partneren din er med på det!

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB