Nå er nye Spotify her


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 2. april 2014, kl. 11:20

Foto: Skjermdump

Foto: Skjermdump

Ny versjon med nytt grensesnitt lansert. 

Like før jul i fjor avslørte Spotify at et nytt grensesnitt stod på trappene. Enkelte brukere hadde allerede da fått tilgang til den nye versjonen, men de store massene har måttet vente helt til nå (med mindre du fulgte guiden vår).

For nå har Spotify offsielt lansert den nye utgaven, som er den største grensesnittforandringen siden Spotify ble lansert i 2009.

Nå er det en mørk, nesten svart, farge som dominerer grensesnittet, og ikonene er blitt rundere.

I tillegg lanserer strømmetjenesten noe de kaller Your Music:

– Vi vet hvor mye du elsker spillelister, men også at du har lett etter flere måter å organisere musikken din på. I dag introduserer vi Your Music, som hjelper deg med å lagre, organisere og bla gjennom din favorittmusikk slik du ønsker å gjøre det. Alt på ett sted, og på tvers av alle plattformer, skriver Spotify på sine nettsider.

I praksis har Spotify endret knappen «Playlists» til «Your Music», og samler musikken du har funnet via «Discover» og «Browse»-funksjonene.

Det nye designet har kommet til både PC, Mac, mobil (ny Android-versjon ikke lansert enda) og nettleseren. Dersom du mot formodning ikke skulle ha fått den oppdaterte utgaven enda, kan du følge vår guide som viser deg hvordan du får tilgang.

Nedenfor ser dere hvordan nye Spotify ser ut på iPhone:

Foto: Skjermdump

Foto: Skjermdump

bilde 2

Foto: Skjermdump

 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB