Begrenset av fotoutstyret?


Trond Eilertsen
Publisert 26. november 2015, kl. 14:49

Denne artiklen er sponset.

Undertegnede må bare se i øynene at han ikke er en stor fotograf. I år blir det såklart julebilder igjen, ja, de egner seg til dokumentasjon, men de kunne vært morsomt å ta bilder som er hakket bedre enn før.

Slik ser de ut, de bildene jeg tar (de to første), ikke veldig fine, dårlige farger og fæl skygge. Så under der er tre bilder, slik jeg gjerne skulle ha tatt dem, klare og fine, og bra komponert, slike som er fine å se på.

1-familiejul

1-jul-i-stua-lite

1-tvilliinger-lite

1-gi-gaver-lite

1-barn-nissedrakt-lite

 

Til neste år skal jeg få meg bedre utstyr, nei, det er ikke utstyret som bestemmer om det blir bra bilder, men jeg har bestemt meg for at utstyret ikke skal få hindre meg heller. Så jeg skal kjøpe utstyr som er bedre enn meg… så er det bare jeg som er hinderet for bra bilder, og ikke noe annet.

Siden denne artiklen er sponset av Nikon så har jeg kikket litt ekstra på utstyret deres, og det er helt på topp har jeg funnet ut, blandt de andre, og fotografer sier at det er litt hipp som happ om man bruker Nikon, Canon eller de andre, så lenge det er et anerkjent merke. Jeg skal bruke en 900 kroners cash back som Nikon de har frem til 17. januar og kjøpe det dyreste kameraet deres til meg selv i julegave 🙂

Her er video med kampanjen deres:

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB