Nå klippes håret ditt av roboter – NOT!


Trond Eilertsen
Publisert 1. mars 2017, kl. 13:23

Den siste tiden så har det vært mye «buzz» om hvordan teknologien kommer til å ta over jobben din. Veldig få snakker om hvordan hverdagen din blir enklere med ny teknologi. Hvis du har en brukbar skjeggvekst så vil du nok være enige med oss om at det kan være et herk.

Derfor skjønner vi godt at noen litt ivrige nerder ønsket å lage en robot som kan barbere og klippe hår. Det høres jo unektelig skummelt ut å la en robot få styre et skarp barberblad i ansiktet eller på hodet. Hvis den kommer i skade for å skave av hud eller skalpere deg kan det fort skje at hårrøtter følger med, da vokser ikke håret ut igjen og det kan bli aktuelt med en hårtransplantasjon. Vi foretrekker å unngå den slags aktiviteter og lar en vanlig frisør klippe håret vårt foreløpig, transplantasjonen kan vi heller ta når vi blir gamle og naturlig skallete 😀

Grunnen til at denne unge herremannen lot roboten få lov å klippe håret hans var i anledning av en innsamling av penger til St. Baldrick som forsker på barnekreft. Så all honnør til han!

Vi vet ikke helt hva som skremte oss mest, men dette virker noen lysår unna å bli kommersielt. Ikke ser den særlig nøyaktig ut og teipen som holder en standard skjeggtrimmer på plass, virket litt for DIY. Om 10 år derimot så er det ikke sikkert at det er så veldig usannsynlig at en robot klipper deg og kanskje barberer deg.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB