Wallbase.net – din kilde for skrivebordsbakgrunner?


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 29. januar 2010, kl. 22:11

Kan det bli enklere å finne skrivebordsbakgrunner? Wallbase er nyttig i hvert fall. (Ill. Teknologia.no)

Kan det bli enklere å finne skrivebordsbakgrunner? Wallbase er nyttig i hvert fall. (Ill. Teknologia.no)

Etter et tips fra MacGeeky på Twitter fant vi Wallbase.net. Dette er en tjeneste på internett som lar deg finne tusenvis av skrivebordsbakgrunner – enten for din PC eller Mac. I skrivende stund finnes det 371031 forskjellige skrivebordsbakgrunner (!). I databasen kan du søke på hva du vil finne. For eksempel kan jeg søke på Windows 7 eller OSX, og da vil jeg få opp bilder som svarer til mitt søk. Jeg kan også gå til topplisten over de mest populære bakgrunnene.

Jeg merker at tjenesten er veldig ustabil, da det krasjer i ny og ned, men når det funker er det strålende! Det er bilder i god oppløsning som virkelig blir pene på skrivebordet. For øyeblikket går alt veldig tregt, men tjenesten er virkelig lovende. Når denne blir mer stabil, kan nok tjenesten bli veldig kjekk den.

Du finner den på Wallbase.net

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB