Her får alle studentene iPad


Christofer Nygård
Publisert 31. mars 2010, kl. 05:42

Seton Hill University i Greensburg, Pennsylvania ble den første utdanningsinstitusjonen som velger å ta i bruk iPad som læremiddel. Som del av Technology Advantage-programmet deler universitetet ut iPad-er til alle studentene fra og med høsten 2010.

– Lærebøkene vil studentene få mulighet til å laste ned til iPad-en fra iBook Store, slik at studentene slipper å bære med seg en haug med bøker. I tillegg kan iPad-ene brukes til å ta notater og deling av filer, uttaler en TUAW-leser til den uoffisielle Apple-webloggen.

Som om ikke iPad-initiativet var nok, deler det katolske frikunst-universitetet også ut 13-tommer MacBook Pro-maskiner til de som begynner på en bachelor-grad til sommeren.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB