Geohot slutter ikke å imponere


Markus Lund
Publisert 10. april 2010, kl. 09:40

For noen dager siden skrev vi om Geohots fiks til PS3, som gjør det mulig å installere Linux på PS3, selv om Sony har fjernet det. Geohot er også svært kjent for sitt Jailbreak-program, Blackra1n. Med Blackra1n var det lettere enn noen gang å jailbreake sin iPhone eller iPod touch. Og mange eiere av iPhone og iPod touch fikk nå muligheten til å kjøre hvilken som helst kode på enheten sin. Slik at programmer som emulatorer, Winterboard(som endrer utseende på iPhone) og andre programmer som Apple ikke godkjente for App store. Men nå finnes det ikke kun jailbreak for iPhone og iPod touch.

Les mer om iPad: IPad er sluppet, men er den lyset i tunnelen for mediene?

Geohot har nå publisert et fotografi på sin blogg. Og der kan du tydelig se at Cydia er installert på enheten. For de som ikke vet hva Cydia er, så er det en slags App Store man kan bruke med en jailbroken iPhone.

Cydia kjører på iPad, (Foto: Geohot)

@comex skal tilsynelatende også ha vært med i utviklingen av den nye Jailbreaken. Under kan du se en video publisert av ZodTTD, som har utviklet forskejllige emulatorer til iPhone og iPod Touch. I viduet under tester ZodTTD sin Nintendo 64 emulator på iPad.

[Kilder: ZodTtd, comex, Engadget.com, iphonejtag.blogspot.com]

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB