iKino – oversikt over kinovisninger for iPhone/iPod


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 12. august 2010, kl. 21:55

For en en stund siden ble Teknologia tipset om en applikasjon som heter iKino. Dette er en applikasjon laget for iPhone og iPod Touch. Der er FolkApps som står bak denne applikasjonen, og iKino er selskapets første iPhone-app som er lansert.

God oversikt over kinoer

En datamaskin er kjekt å ha. Man kan selvsagt sjekke hvilke filmer som går på kino fra datamaskinen også, men det er ikke til å stikke under en stol at en iPhone og iPod kan være enklere.

La oss si at du skal sjekke hvilke filmer som går på din  lokale kino. Med iKino er dette en smal sak å gjøre. Her er det bare å gå inn i appen og velge sin kino, og velge film.  Applikasjonen har et fint grensesnitt som er enkelt å bruke. Nå er applikasjonen i versjon 2.0, og nytt i denne versjonen er  det som de selv sier; «Pimpet design, Nye ikoner, og  ny effektiv og innovativ navigering optimalisert for iPhone og iPod touch».

I appen kan man velge ut sine favorittkinoer, og i tillegg merke filmer som favoritter. Man kan også skrive egne omtaler og gi karakterer. Og som i de fleste iPhone -og iPod Touch-applikasjoner nå til dags, er appen knyttet opp mot Facebook. Dette betyr i praksis at du kan dele dine omtaler  og karakterer av filmer med dine venner på Facebook.

Flere brukere har påpekt at det mangler en del kinoer i applikasjonen, men FolkApps forsikrer alle om at de hele tiden legger inn nye kinoer. Og skulle du finne ut at en kino mangler, kan du tipse de om det, slik at de kan legge til den aktuelle kinoen.

Sjekk ut applikasjonen i AppStore

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB