Pokerlistings Norge – din pokerportal


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 31. mai 2011, kl. 15:28

Poker er ekstremt populært, og ikke minst morsomt. Selv om vi nordmenn spiller kort på hytta i påska, er kanskje ikke poker det spillest mest av. Det er imidlertid aldri for sent å lære, og på no.Pokerlistings.com kan du skaffe deg nok av informasjon om nettpoker. Enten du er en ny spiller, eller er en erfaren pokerspiller, så finner du det meste der. Pokerlistings Norge lærer deg å spille poker, og gir deg samtidig tips for hvordan du som spiller kan øke sjansene dine for å tjene penger når du spiller. På internett florerer det av pokersider, men ikke alle er like gode. På Pokerlistings kan du finne det rommet som passer for deg, når du skal spille nettpoker. Videre tilbyr de informasjon om hvordan man åpner pokerkontoer, hvordan man kan finne bonuser, og sist, men slettes ikke minst; hvordan man får utbetalt sine gevinster.  Det desidert mest populære onlinepokerspillet per dags dato, er uten tvil Texas Hold’em. Pokerlistings har listet opp de mest populære pokerrommene, så du som spiller kan finne de som virkelig er bra.

Mac og Linux-støtte

Noe som har irritert Mac- og Linux-brukere i lang tid, har vært at mange pokerrom ikke støtter disse operativsystemene. Det mange ikke vet er at det faktisk finnes en del bra pokersider som støtter Mac og Linux. Pokerlistings har heldigvis plukket ut disse og listet dem opp, slik at du som spiller kan finne veien dit trygt og enkelt.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB