Dagens anbefaling: Giveaway of the Day


Markus Lund
Publisert 2. september 2011, kl. 23:31

20110902-232817.jpg

Giveawayoftheday.com er et veldig gavmildt nettsted der du hver dag kan laste ned et nytt program som du til vanlig må betale for. Nettsiden ble lansert i oktober 2006 og har siden den gang daglig delt ut forskjellig Windows-programmer til besøkende. I løpet av de 24 timene programmet er tilgjengelig må det installeres og da vil du få det fullverdige programmet for så lenge du vil, altså det er ikke snakk om en prøveperiode eller noe lignende. Det kan derimot være forskjellige avtaler når det kommer til teknisk support og oppdateringer.

Programmene som deles ut på nettsiden er programmer av alle slag, blant annet systemverktøy, video- og bilderedigeringsprogrammer, konverteringsprogrammer, skjermsparere osv. Altså noe for alle! Nettstedet deler også ut spill på undernettstedet game.giveawayoftheday.com, men her har de gått over til å dele ut spill bare på lørdag og søndag.

Her er det mange godbiter å hente!

giveawayoftheday.com

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB