Lei kjedelige fliser i Windows 8?


Einar Holten
Publisert 30. oktober 2012, kl. 18:55

oblytile

OblyTile

Når man legger et vanlig Windows-program til startskjermen i Windows 8 blir flisen i kjedeligste laget. Istedet for å ha et ikon og en tekst under, kan du nå fikse noe helt selv.

Takket være programmet OblyTile kan du nå skape dine egne fliser, helt enkelt og greit. Alt du trenger å ordne selv er dine egne bildefiler som du ønsker å bruke på dine fliser. Du kan også velge å ikke bruke tekst på flisen, slik at det skjemmer den.

I selve programmet velger du navn (eller huk av for å fjerne det), hvilket program den skal starte, og dermed hvilke bakgrunner du vil ha på flisen. Dermed er du ferdig og kan klikke på å opprette flisen. Kjapt og enkelt. Og så ser det så langt mye bedre ut.

OblyTile demo

Over ser du et eksempel på hvordan jeg la til noen enkle fliser (til venstre), for noen av mine spill. Om du ønsker å teste ut programmet selv så finner du link for nedlasting under artikkelen. Gjerne del med våre lesere hvordan du setter opp din startskjerm.

Last ned OblyTile

 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB