Tubalr – ny måte å oppleve musikk


Einar Holten
Publisert 28. november 2012, kl. 18:03

YouTube er en flott videotjeneste, men kan oppleves litt tungvindt når man bare skal høre på musikk. Dette endrer Tubalr på ved å la deg enkelt skrive inn et søkeord og velge om du vil høre bare den artisten, eller lignende artister. Deretter spiller den av musikken den finner automatisk. Veldig kjapt og enkelt.

Det er Cody Jack Stewart som har laget nettstedet Tubalr. Stewart har jobbet med prosjektet i 2 år og når er det klar for offentligheten. Nylig la han ut informasjon om tjenesten via nettsiden Reddit. Noe som har gjort at nettstedet har fått stor oppmerksomhet. Faktisk så mye at tjenesten Tubalr kjører på har nådd applikasjonsgrensen sin på 500 henvendelser pr minutt. Heldigvis ble dette fikset på ganske kjapt.

Flere brukere har også uttrykt ønske om en mobil-app. I følge Reddit-posten skal det også være noe Stewart selv ønsker.

Selv om tjenesten er rettet mot musikk er den også brukbar til å f.eks. se på episoder av serier på YouTube og mer.

 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB