Systemkravene til Aliens: Colonial Marines


Einar Holten
Publisert 14. januar 2013, kl. 19:24

AVP Galaxy har visstnok fått tak i systemkravene for Aliens: Colonial Marines. GearBox har jobbet med Colonia Marines siden nærmere 2006, da det ble kjent at de hadde kjøpt opp rettighetene til Alien-serien. Den 12. februar skal det derimot endelig lanseres.

Systemkravene

Minimum Specs: Operating System:Windows XP SP3. Processor: 2 GHz Intel Dual Core Processor. RAM: 2GB RAM (XP),2GB RAM (Vista). HD: 20GB free hard disk space. Optical Drive: DVD. Sound Card: DirectX 9.0c compatible. Video Card:NVIDIA GeForce 8500/ATI Radeon HD 2600 (256 minimum).

Recommended Specs: Operating System: Windows XP SP3/Vista/Windows 7. Processor: 2.3 GHz Intel Quad CoreProcessor. RAM: 2GB RAM. HD: 20GB free hard disk space. Optical Drive: DVD. Sound Card: DirectX 9.0c compatible. VideoCard: NVIDIA GeForce GTX560/ATI Radeon HD 5850 (512 minimum).

Other Requirements: Initial installation requires one-time internet connection for Steam authentication; software installations required (included with the game) include Steam Client, DirectX 9, Microsoft .NET 4 Framework, Visual C++ Redistributable 2005, Visual C++ Redistributable 2008, Visual C++ Redistributable 2010, and AMD CPU Drivers (XP Only/AMD Only).

Aliens: Colonial Maries lanseres på PC, Xbox 360 og  PS3. Wii U derimot har ennå ikke fått noen lanseringsdato. Sega har annonsert at det kommer senere. Noe som er veldig synd. Utgaven til Wii U er kanskje den som er mest interessant, siden du vil kunne bruke Wii U Paden som bevegelsessensor. Dermed blir det den mest autentiske utgaven av Colonial Marines. Vi venter i spenning på datoen.

I følge AVP Galaxy vil Steam-utgaven bli mulig å forhåndsbestille i løpet av dagen.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB
Kommentarer: