Nå kan denne bli din


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 31. januar 2014, kl. 12:23

Foto: 3Doodle

Foto: 3Doodle

3D-penn lar deg lage nesten hva som helst.

Ok, hva som helst er kanskje å ta i litt, men med 3Doodler setter aller mest fantasien grenser.

3D-pennen ble lansert som et prosjekt på Kickstarter i fjor og ble en ordentlig suksess. Utviklerne håpet på å få inn 30.000 dollar, men den summen ble mildt sagt overskredet – de fikk til slutt inn over 2 millioner dollar (omlag 14 millioner kroner).

Telefondeksler

Med 3Doodler kan du lage ulike objekter – alt fra pyntegjenstander til telefondeksler. Det fungerer nesten som å skrive, men her skriver du i lufta. 3Doodler bruker plastikk som blir varmet opp til 270 grader – dette er så varmt at plastikken stivner på veien ut av pennen. Videoen nedenfor gir deg et inntrykk av hvordan det fungerer.

Coolstuff er den første nettbutikken i Norge som har lagt ut 3D-pennen for salg, og her koster den 999,-. Dette er en del høyere enn det pennen koster på 3Doodles nettside – her ligger nemlig prisen på 99 dollar, rundt 600 kroner.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB