XP DEUS – trådløs metallsøker / metalldetektor


Trond Eilertsen
Publisert 13. september 2016, kl. 09:22

Alle detektorister vet at det kan være en kilde til irritasjon at ledningen til headsettet henger og slenger. Godt å vite da at det kan man slippe, det finnes faktisk en metalldetektor som er trådløs, XP DEUS.

Verdens eneste trådløse metallsøker heter XP DEUS (se her), og det pussige med det er, hvorfor er det bare XP som har laget en trådløs metallsøker? Vel, inntil andre produsentene som Garrett og Fisher tar til vettet så troner XP Deus på tronen. Og ikke bare fordi den er trådløs, Deus går for å være den beste søkeren man får kjøpt, og den letteste, kun 1 kg. Det er en profesjonell metalldetektor som «har alt», bortsett fra en billig pris, den koster fra 8000 og oppover til 14000 for full pakke.

Se noen sammenligninger her:

Her følger noen brukerreferanser, dette er amerikanske brukere som har testet XP Deus:

Rett og slett det beste – 5. mai 2016
5 stjerner!
Jeg har testet alle de andre merkene. Etter at jeg prøvde Deus for første gang, var jeg en troende. Hvilken maskin! Men den må justeres litt for å få godt dybdesøk. Men det er ikke så vanskelig. Virkelig virkelig en god maskin.
CWS fra Oklahoma

Helt fantastisk – 17 mars 2016
5 stjerner!
Jeg kan skrive side opp og side ned, men vil bare oppsummere det slik: Du vil ikke finne noe bedre. Unn deg selv en slik en.
Rob Acok fra WR21 4nz

Kongen av alle maskiner – 3 mars 2016
5 stjerner!
Jeg har brukt Tesoro, Whites, Fisher og Bounty Hunters i mange år og ingen annen detektor har klart å diskriminere jern så bra som Deus! Jeg vil aldri bruke en annen maskin igjen, XP Deus er virkelig kongen av dem alle. Den er trådløs, ekstremt lett og går dypt. Programvaren kan oppgraderes ved å koble til en datamaskin. Jeg liker også at de inkluderer en klokke på skjermen slik at jeg slipper å stoppe for å sjekke tiden. Jeg har funnet mynter i områder som ikke ble funnet av F75, Tesoro Tejon eller Tesoro Cortes. Jeg kunne «høre» godsakene blandt spiker og annet skrapjern.
Digger John fra Louisiana

Fordeler og ulemper WS4 – 17 november 2015
4 stjerner
Min nye Deus er lett å bære ut i skogen, hvor min mann og jeg søker, jeg merker knapt vekten og det er ingen ledninger som floker seg. Men de små hodetelefonene ws4, er et problem for meg med langt hår og en lue, de ramlet bare av. Til slutt kjøpte jeg de større hodetelefonene ws5 og da ble det bra.
Dale Bre fra Northern New England

XP hodetelefoner – 20 januar 2015
5 stjerner!
Den lave vekten og brukervennlighet gjør lange turer OK. Sveipehastigheten er fantastisk fordi søkeren er så lett. Det eneste jeg ville gjøre annerledes er å få fullstørrelse hodetelefoner, ikke de små som heter ws4. De klemmer kanten av ørene mine etter flere timers søking, selv i varmt vær og uten lue.
Glen fra San Jose, USA

Perfekt – 1 november 2014
5 stjerner!
Stor metalldetektor, lav vekt. Ekstremt dyptgående. Flott til gullsøking. Ekstremt rask, sammenlignet med en CTX, eller en e-trac, eller en V3i. Dette er den beste av de beste.
Rex fra Orange County

Best detektor på markedet– 26 mai 2014
5 stjerner!
XP Deus metalldetektor er «The Future Of Metal Detecting!» Hvis du har råd til denne detektoren så kjøp den. Det er den beste metalldetektoren på markedet! Denne metallsøkeren er effektiv i områder med søppel/jern, og diskriminering er enestående.

Hvis du tror at F75-tallet, T2 og AT Pro er rask, kan du stille inn XP Deus sin reaksjon på 0 som er den laveste innstillingen, og den er fortsatt raskere enn alle de nevente. Noen sier at man ikke får god dybde hvis bare kjører forhåndsinnstilte programmer, de fleste av dem er laget for jernrike områder, men dette kan justeres. XP Deus er en dyptsøkende maskinen, og sammenlignbar med Etrac!

Den er lett, trådløs, lett å reise med, og er en perfekt detektor for all-round skattejakt. Når du kjøper en XP Deus metalldetektor trenger du ikke å bekymre deg for å måtte kjøpe flere detektorer fordi alt du trenger å gjøre er å laste ned den nyeste softwareversjonen så har du en ny detektor.
Treasure Hunter Edddie Hufman fra Marywille

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB