Slik laster du ned innhold fra YouTube enkelt


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 13. januar 2010, kl. 23:32

KickYoutube

Det er så mange verktøy for å laste ned video/lyd fra Youtube, så det kan fort bli vanskelig å vite hvilken tjeneste man bør benytte seg av. Dagens lille tips er KickYoutube. Grunnen til at vi velger denne tjenesten fremfor andre er at du trenger nemlig ikke å laste ned noe tredjeparts program.

Slik laster du ned innhold fra YouTube

Det aller første du må gjøre er å gå til den aktuelle videoen/lyden du vil ha som ligger på Youtube. Når du har kommet inn på Youtube-siden der videoen eller lyden ligger kan du ta en titt på URL-en. Det du nå må gjøre er å skrive “kick” foran der det står “youtube” i URL-en. La oss se på et eksempel:

Opprinnelig URL: http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk

Resultat URL: http://www.KICKyoutube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk

Som du sikkert ser har vi lagt til “KICK” i URL-en. Det som skjer nå er at vi kommer til en ny side, nesten lik Youtube.com. Det er imidlertid en en vesentlig forskjell: over videospilleren er det nå en rekke knapper, f. eks “MP4″ og “MP3″. For å laste ned i ditt ønsket format klikker du på den tilsvarende knappen.

Når det er gjort må du klikke på knappen helt til høyre der det står “GO”. Nå vil det bli litt venting mens KickYoutube klargjør ditt video/lyd-klipp, men hvis det er i FLV-format du vil ha det går det veldig raskt. Når det er klart gjenstår det bare å høyreklikke på “DOWN”-knappen og velge “lagre lenke som” og velge hvor på datamaskinen du vil lagre klippet. Husk: du kan også bruke KickYoutube.com for å søke på klippene, og ikke minst se de.

Det virket kanskje komplisert, men i praksis er dette unnagjort på kun sekunder. Enkelt er det også. Det er også mulig å gå rett til KickYoutube.com å søke etter video du vil laste ned. Vi vet det finnes mange lignende tjenester og kanskje bruker du en annen? I så fall kan du gjerne dele det med oss i kommentarfeltet.

http://kickyoutube.com/

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB