Voddler stengt frem til 8. mars


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 25. februar 2010, kl. 15:12

Voddler er en tjeneste som lar deg se på masse gratis filmer, som streames over nettet – helt lovlig. Man kan altså sammenligne Voddler med Spotify, men Voddler har også en del filmer som man må betale for å se. Tjenesten blir sett på som lovende siden den kan «konkurrere» med piratvirksomheten.

Voddler

Ny Voddler kommer 8. mars

I følge Voddler-bloggen har tjenesten vært utsatt for et nettangrep og de har derfor valgt å stenge tjenesten i en liten periode. Frem til 8. mars vil Voddler være stengt. På den datoen vil det komme en helt ny Voddler-nettside, og i følge bloggen kan du belage deg på å være en del inne på nettsidene deres etter denne datoen – hvis du vil bruke Voddler vel å merke. Voddler-klienten vil nemlig erstattes med en flashbasert avspiller i nettleseren. Det vil da komme søkefunksjon og musekontroll for tjenesten.

Angående angrepet, Voddler-brukere trenger ikke å bekymre seg for personlige opplysninger etc, det ble ikke stjelt noen slik informasjon, og det er heller ikke farlig å ha klienten installert på datamaskinen. I tillegg, en liten notis: Voddler åpner nå for å invitere flere til å bruke tjenesten, og de skriver selv på bloggen at tiden har kommet for å invitere Norge, Danmark og Finland også.

[Kilde: Voddler Blogg]

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB