Dagens anbefaling: Tastetabber.no


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 31. august 2011, kl. 19:40

Vi har tidligere skrevet en artikkel om Damnyouautocorrect, en nettside som publiserer bilder av iPhone-meldinger hvor autokorrekturens store kraft virkelig har kommet til sin rett. På den artikkelen fikk vi en kommentar hvor det stod at en ny norsk nettside med samme konsept har blitt lansert; nemlig tastetabber.no. Der kan en se norske tekstmeldinger hvor autokorrekturen virkelig har slått til.

Vi ville bare i denne artikkelen hjelpe tastetabber.no litt ved å rope ut navnet slik at alle lesere av Teknologia.no kan få det med seg. Det er egentlig ikke så mye mer å skrive om nettsiden, bortsett fra at latterkrampene kan komme på løpende bånd dersom man leser noen av de hysteriske meldingene der inne.

Nettiden er under oppbygging for tiden, så her må folk bidra til å fylle siden med innhold!

Tastetabber.no altså.

 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB
Kommentarer: