Jotta utvider funksjonaliteten


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 17. november 2011, kl. 08:00

Nå kan enhver Jotta-bruker sende så store filer man vil – direkte fra Jotta, enten via nettleseren, eller skrivebordsapplikasjonen for Mac og Windows. I tillegg er det mulig å dele filer fra iOS og Android, noe som kan være kjekt om man er på farten.

Når man deler filer fra Jotta får man utdelt en offentlig URL som man kan gi til personen(e) som man vil sende filen til. Denne kan for eksempel sendes pr. e-post, eller Facebook etc.

Fra 2 til 5 GB

Jotta er i utgangspunktet en gratis tjeneste, men man kan få noen fordeler ved å betale noen kroner. Blant annet får man mer lagringsplass hvis man betaler. Ut av boksen fikk man før inkludert 2 GB lagringplass, men tidligere denne uken endret Jotta dette, og gir nå brukerne 5 GB gratis lagringsplass. Og dersom man tidligere betale for 10 GB får man nå 20 GB for samme prisen.

Konkurranse

Lagring i nettskyen er veldig populært, og det finnes en rekke tjenester der ute som tilbyr noenlunde samme funksjonalitet som Jotta. Dropbox er en kjent utfordrer, og Windows SkyDrive kan også nevnes. Det er nok ingen tvil om at Jotta merker denne konkurransen, og dermed ønsker å utvide funksjonaliteten for å fortsette å være med i kampen for kundene.

For mer informasjon om Jotta, les vår omtale av tjenesten her. 

Kilde: Jotta Blogg

 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB