Organiser livet ditt med Wunderlist


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 17. oktober 2011, kl. 00:34

Er du en som stadig glemmer ting? Er det vanskelig å holde styr på alle gjøremålene? Glemmer du stadig vekk å kjøpe den melkkartongen din kjære maser om? Da bør du ta en titt på Teknologias nye favorittapplikasjon: Wunderlist.

Hvis du kjenner deg igjen i noen av det ovenfor kan det være lurt å lage seg et huskesystem. Wunderlist er en applikasjon som lar deg organisere dine gjøremål, og samtidig gjør at du husker dem – alt dette i et utrolig flott brukergrensesnitt. Applikasjonen fungerer på både Windows, Mac, iPhone, iPad, Android og Linux. Dette er vel alt som kan krype og gå av «smartenheter», så du kan garantert ta i bruk applikasjonen du også.

Det applikasjonen lar deg gjøre er å skrive ned dine gjøremål, og sette et tidspunkt for når de skal gjøres. Når de aktuelle datoene kommer kan du bli varslet av applikasjonen, slik at du ikke glemmer å gjøre oppgavene. Du kan selv velge prioritet på gjøremålene, og de du velger er viktige, får et rødt ikon på seg, slik at du skjønner at det er viktig.

Du kan sortere gjøremålene i forskjellige kategorier som du selv definerer. Eksempler på dette kan være jobb, skole, ærend, etc. Dette gjør at du får et system på det du skal huske. Det beste av alt med applikasjonen er at alt synkroniseres mellom enhetene du har. Dersom du har Wunderlist installert både på en Android og en PC, vil alle gjøremål dukke opp begge enheter. Dermed kan du ha med deg systemet ditt overalt! Dersom du ikke har applikasjon tilgjengelig på et tidspunkt, ikke vær redd. Du kan alltid bruke webapplikasjonen, og se dine gjøremål derfra.

 

Som nevnt har applikasjonen et herlig brukergrensesnitt, og er veldig moderne. Dette gjør at det faktisk er morsomt å bruke applikasjonen, og det å lage seg et system blir plutselig gøy – selv for den mest distré og late personen.

Prøv ut Wunderlist selv, og få en organisert hverdag! Kanskje har du nå glemt din siste melkkartong, og ditt siste møte. Wunderlist hjelper deg vet du.

Les mer og last ned Wunderlist  her. Husk også at applikasjonen finnes i App Store, både på Mac, iPhone og iPad.

 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB