Forandringer i vente

Nå i sommer har det mildt sagt vært mindre aktivitet her på Teknologia.no. Nå går vi mot en ny høst, og planene og idéene for Teknologia er mange.

Vi trenger din hjelp

Som dere sikkert har lagt merke til har det vært liten aktivitet på Teknologia i det siste. Dette er beklagelig, men her er grunnen.

Teknologia blir TV-program

- Definitivt det største som har skjedd i Teknologias historie, sier Markus Lund, en av gründerne bak Teknologia.no. Oppdatering: Selvfølgelig en aprilspøk.

Teknologia fyller ett år!

I dag, 24. februar fyller Teknologia.no akkuratt ett år. For nøyaktig ett år siden ble siden lansert, og mye har skjedd siden den gang.

«Teknologia»-gud i Windows 7

Her er et lite tips til deg som har Windows 7. Nyttig? Kanskje ikke det mest nyttige, men for kontroll-freaker er det kjekt å ha.

Lese tegneserier på PC-en?

Med Narvesen som eneste blad-forhandler, blir det lite lesing for de som liker utenlandske serier. Derfor sjekket jeg ut mulighetene for digital lesning

Få selvkontroll på Mac-en

For de fleste nå er nettet stedet å være for å holde seg oppdatert på dine venners skjebner og velvære. Og det er det vel ikke noe galt i? Feil, mener Steve Lambert fra Eyebeam labs.

Velkommen til nye Teknologia

Vi ønsker deg herved velkommen til nye Teknologia, nettstedet som gir deg det siste innen data, internett og teknologi.